Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Specijalist za prodaju

Specijalist za prodaju

Organizator: Filaks

Broj pregledavanja: 1590

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kriza je još uvijek vidljiva svuda oko nas. Ako tražite novi ili bolji posao, sigurno ste već vidjeli da je sve veći broj natječaja ili boljih radnih mjesta povezan s prodajom. Ukoliko želite postati vrhunski menadžer prodaje, osim motiviranosti i proaktivnosti važno je posjedovati specifična znanja i vještine. Dobra vijest je da se sva ta znanja i vještine mogu usavršiti.

Za vas je pripremljen jedinstveni intenzivni program, skraćenog trajanja, koji se održava u malim grupama radi što bolje interakcije, kroz 4 termina od 18:00 do 20:00 h.

Obrazovni program obuhvaća 6 cjelina

  • uspješan prodajni razgovor

  • uspješno zaključivanje prodaje

  • uspješna prodajna prezentacija svaki dan

  • komunikacija s teškim klijentima i suradnicima

  • komunikacijske i prezentacijske vještine u svim situacijama

  • kreiranje konkurentske prednosti u prodaji za specifične proizvode i usluge

Predavačica

Mr. sc. Elvira Mlivić Budeš, poduzetnica i konzultantica koja se od 2001. godine bavi razvojem poslovnih vještina malih i srednjih poduzetnika, a od 2002. godine aktivno predaje i vodi radionice na visokim školama, u poslovnim učilištima, na konferencijama i skupovima. Dosad je uspješno surađivala s više od 360 pravnih osoba, a njezine programe usavršavanja s područja menadžmenta, prodaje, poduzetništva, marketinga i odnosa s javnošću pohađalo je više od 300 fizičkih osoba. Direktorica je tvrtke Filaks i voditeljica verificiranih programa usavršavanja Poslovnog učilišta Filaks, ustanove za obrazovanje odraslih. Trenutačno završava doktorski studij i piše doktorsku disertaciju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.