Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

SPEKTAKLUK

SPEKTAKLUK

Organizator: Kazalište Kerempuh

Broj pregledavanja: 5359

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Posljednjih dvadeset godina svijet oko nas se promijenio više nego i u jednom razdoblju u povijesti. I sami vidite da je danas život teško zamisliti bez stvari kojih do jučer nije ni bilo. Internet, mobilni (pametni) telefoni, digitalni fotoaparati, reality show, pivo u plastičnoj ambalaži i Željko Kerum. Kako se snaći među tim novotarijama?

Legenda

  • Spektakl = javni događaj, kazališna predstava ili zabavna priredba u kojoj sudjeluje velik broj izvođača s naglašenim vanjskim efektima u koje je utrošeno mnogo novca.
  • Luk = dodatak riječima koji pojačava njihovo negativno značenje (npr. prostakluk, bezobrazluk, seljakluk, lopovluk...).

Autorski dvojac Rene Bitorajac i Tarik Filipović, ujedno pojačani Zoranom Lazićem pozivaju Vas i ovaj put na glazbeno-scensko-komično-tragični spektakl s naglaskom na luk. Pazite - nije za mlađe od 12 godina. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.