Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Stand up - Đurologija

Stand up - Đurologija

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1655

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

O popularnosti “Đurologije” nabolje će reći podatak da ju je do sada u regiji u samo prva tri mjeseca pogledalo više od 25.000 gledatelja te da je u svim gradovima i mjestima gdje je predstavljena izazvala veliki interes javnosti i da se za svaki nastup Branka Đurića Đure tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ‘Top lista nadrealista’ i “Audicija”, nesvakidašnja “Đurologija” donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Branka Đurića Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje od svakog gledatelja i izmami osmijeh i najvećim pesimistima.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.