Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Steve Henry: Generiranje i selekcija kreativnih ideja

Steve Henry: Generiranje i selekcija kreativnih ideja

Organizator: HOWtoWOW akademija

Broj pregledavanja: 1360

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kako istinski razumjeti proces i strast koji su potrebni kako bi se generirale fantastične ideje? Kako među idejama u povojima odabrati onu s najviše potencijala? Kako znati procijeniti kada vrijedi baciti se na mač zbog vjere u dobru ideju?

Radionica Generiranje i selekcija kreativnih ideja će polaznike isprovocirati na izlazak iz granica očiglednog te ih inspirirati na pronalazak ideja koja rezoniraju s potrošačima i konačno proizvode najučinkovitije i najvrjednije komunikacije. Pomoći će kreativcima razviti razumijevanje temeljnih strateških zahtjeva briefa i razviti najbolju ideju, približiti im tehnike kreativnog razmišljanja na temelju briefa te ih naučiti umijeću prodaje. Također će ispitati različite načine rada – pojedinačno, u paru, u grupi i pristupom online zajednici, kroz što će polaznici moći podijeliti svoje najbolje ideje i naučiti od povratnih informacija svojih kolega i predavača.

Steve Henry zvijezda je engleske oglašavačke industrije. U svojoj bogatoj karijeri osvojio je većinu važnijih kreativnih nagrada, uključujući Grand Prix u Cannesu, D&AD Gold Pencil te nekolicinu naslova za agenciju godine. Poznat je i po prijepisu knjige “Change the World for a Fiver”, koja je prodana u preko milijun primjeraka u cijelom svijetu. 2008. godine uvršten je među 40 najutjecajnijih ljudi u Engleskoj oglašivačkoj industriji u proteklih 50 godina po izboru magazina Campaign. 

Radionica Generiranje i selekcija kreativnih ideja namijenjena je kreativcima s više od 5 godina iskustva koji žele zaista razviti svoje sposobnosti.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.