Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Stilist uređenja unutarnjih prostora

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Stilist uređenja unutarnjih prostora zahtjevniji je posao nego što se na prvu ruku čini. Ovdje nije dovoljno samo oko za estetiku nego i opširno znanje o materijalima, budžetu, sigurnosti, instalaciji i konstrukciji.   Upravo zbog toga stilist uređenja unutarnjih prostora postaje sve važniji posao današnjice, koji se neprestano širi i raste te zahtjeva određena znanja.

Škola Callegari u svojem programu osigurava znanja o teoriji boja, unutarnjoj prostornoj organizaciji, materijalima, povijesti namještaja i stanovanja, stilovima u dizajnu te razvoju modernog namještaja koji će budućem dizajneru pomoći tijekom realizacije svojih kreativnih ideja. Tijekom studija polaznici ovladavaju tehnikama grafičke prezentacije, vještinama izrade troškovnika i izrade projekata unutarnjeg uređenja kako bi u konačnici na kvalitetan, inovativan, suvremen i učinkovit način zadovoljili potrebe stanovanja i poslovanja svojih klijenata. 

Školovanje za dizajnera interijera u školi Callegari moguće je u trajanju od tri godine. Početni program Stilist uređenja unutarnjih prostora traje 12 mjeseci. Nakon završenog programa polaznici mogu nastaviti obrazovanje na drugu godinu kroz program usavršavanja Dizajner interijera u trajanju od 8 mjeseci. Treća godina je Samostalni dizajner interijera – specijalist koja također traje 8 mjeseci.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.