Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Što znači prilagoditi se kupcu?

Što znači prilagoditi se kupcu?

Organizator: Cronel Assessments

Broj pregledavanja: 1288

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kome je edukacija namijenjena?

Edukacija je namijenjena osobama koje u svojem radnom okruženju rade aktivno komuniciraju s internim ili eksternim kupcima, internim trenerima, kao i svima onima koji žele unaprijediti vlastite vještine prodaje i komunikacije.

Sadržaj edukacije

Cilj edukacije je osobama involviranim u prodaju i njihovim trenerima/supervizorima olakšati komunikaciju s kupcima s kojima surađuju i povećati uspjeh u prodajnim procesima. Također je cilj upoznati polaznike s razvojnim alatom procjene i evaluacije uspješnosti prilagodbe pojedinom kupcu.

Tijekom edukacije polaznici će:

  • ovladati korištenjem i interpretacijom „CRONEL upitnika prodajnih vještina“

  • moći lakše prepoznati vlastiti stil ponašanja i način na koji on utječe na druge

  • naučiti prepoznati verbalne i neverbalne znakove pojedinih tipologija ljudi

  • naučiti na koji način mogu modificirati vlastito ponašanje s obzirom na situaciju u kojoj se nalaze i s obzirom na sugovornika s kojim su u interakciji

  • usvojiti znanja uspješnijeg vođenja prodajnog procesa
    

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.