Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Student Future Day

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Što je to Student Future Day?

Student Future Day cjelodnevni je događaj koji okuplja velik broj vodećih tvrtki u Hrvatskoj kako bi se predstavile studentima i diplomantima ZŠEM-a uz snažnu medijsku popraćenost. Cilj ovog projekta je omogućiti izravan susret diplomanata i ostalih studenata ZŠEM-a s predstavnicima poslovne zajednice na obostranu korist.

Student Future Day tradicionalno je snažno medijski popraćen događaj kojeg su pokrenuli studenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa, s ciljem predstavljanja ZŠEM-a i njegovih studenata poslovnim subjektima koji djeluju u Hrvatskoj. S vremenom je ovaj projekt nadrastao predstavljanje i pretvorio se u jedan od najvažnijih događaja Škole, nastojeći  omogućiti tvrtkama kontinuirani pristup studentima ZŠEM-a kako bi među njima tvrtke pronašle najbolje kandidate za stalne i povremene poslove te studentske prakse. 

Koje su prednosti za tvrtke?

Nadolazeći Student Future Day, možete predstavite svoju tvrtku kao kvalitetnog poslodavca, razmijenite iskustva s kolegama iz drugih tvrtki te intervjuirate potencijalne kandidate za stručnu praksu, studentske poslove i zaposlenje.

Uz cjelodnevni događaj tvrtkama organizatori nude i gostujuće predavanje na ZŠEM-u, kao i mogućnost oglašavanja u studentskom časopisu SixSigma. Ova ponuda uključuje i banner na internetskoj stranici ZŠEM-a te mogućnost sudjelovanja na okruglom stolu i networking s voditeljima ljudskih potencijala (HR) svih tvrtki sudionika.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.