Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Suradnja


Želite kroz partnersku suradnju s nama da i mi prodajemo Vaš događaj?

Ako želite kroz partnersku suradnju s nama objaviti svoj događaj ovdje na web-servisu Regolina te time pojačati Vašu online-prodaju događanja koje Vi sami organizirate, bilo da su edukativnog, zabavnog ili nekog drugog sadržaja - onda ste na pravom mjestu. Mi Vam možemo pomoći da još bolje prodajete Vaš događaj bez dodatnih troškova.

Regolina nije samo web-servis za promociju Vašeg događaja, već kompletan informatički sustav za prodaju i naplatu kotizacija (karata) za Vaš događaj. Ono što prvo ističemo jest činjenica da Vas ova suradnja niti u kojem pogledu neće koštati novaca.

Dakle, postavljanjem Vašeg događaja u web-servis Regolina ne košta ništa tj. ono je - BESPLATNO!

Kako vam Regolina može pomoći?

Ukratko - Regolina je web servis za promociju, prodaju i naplatu kotizacija (ulaznica) za Vaša događanja. Kao takav je na raspolaganju svim organizatorima i pitanje je samo hoće li koji organizator koristiti više ili manje mogućnosti koje Regolina pruža.

Sva Vaša događanja, svi Vaši seminari i radionice, sve konferencije i sajmovi - mogu biti izlistani na servisu Regolina i dostupni od 0 od 24 sata, svih 7 dana u tjednu, cijelu godinu - svim potencijalnim kupcima, polaznicima, sudionicima, uzvanicima i svima ostalima kojima je Vaš događaj namijenjen.

Vaš događaj na Regolini dobiva besplatan web shop (hrv. web-trgovinu) kroz vlastitu web-stranicu s uključenom online prodajom i detaljnim podacima o događanju uz mogućnost izbora različitih oblika registracije (Sudionik, Novinar, V.I.P, Organizator, ...).

Koliko to sve košta?

Usluga prodaje putem servisa Regolina se naplaćuje kao postotak od prodaje kotizacija (ulaznica) ili promotivno kao oglasni prostor. Konačna cijena ne mora biti nužno niža od cijene kojom Vi baratate u Vašoj prodaji, ali je poželjno da je nešto niža. Regolina nije servis poput grupnih kupovina koji traže sniženje cijene za krajnjeg kupca u iznosu i od 50%. No, svakako je određeni manji popust na konačnu cijenu uvijek dobrodošao.

Trenutno važeći cjenik pogledajte ovdje.

Ako želite poboljšati prodaju Vaših događanja, seminara, radionica, konferencija, sajmova - slobodno nas kontaktirajte što prije - na vrijeme i "iskrcajte" sva događanja "u Vašoj režiji" ovdje na servis Regolina kako bi online prodaja mogla odmah započeti!

Da li se Regolina može koristiti za besplatna (nekomercijalna) događanja?

Naravno! I tada je cijena za upotrebu Regoline također - besplatna. Pri tome, sve opcije servisa Regolina su i dalje dostupne organizatorima besplatnih (nekomercijalnih) događanja.