Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Tajland na tanjuru

Tajland na tanjuru

Organizator: Moja kuhaona

Broj pregledavanja: 1285

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Tajna izvrsnog okusa i boja tajlandskih jela postiže se odabirom i kombiniranjem potpuno svježih sastojaka: povrća, voća i začinskog bilja. Kako pripremiti neke od specijaliteta thai kuhinje naučit će vas, iz prve ruke, Vid Nikolić koji se nedavno vratio s putovanja po Tajlandu. Na radionici će se pripremati Tom Kha Gai - juha od piletine s kokosovim mlijekom, Pad Thai - tjestenina sa tofuom, mungo klicama i kikirikijem, crveni curry od piletine i slatka riža s mangom.

Napomena: Molimo vas da na radionicu ponesete nekoliko plastičnih posuda kako bi pripremljenu hranu koja ostane nakon degustacije mogli ponijeti kući. Minimalni broj polaznika za održavanje radionice je 6 osoba. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.