Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

TEDx Maksimir Salon

TEDx Maksimir Salon

Organizator: TEDx

Broj pregledavanja: 1803

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

TEDxSaloni su mali tjedni ili mjesečni događaji koji TEDx zajednicu održavaju aktivnom između redovnih TEDx događaja. To je jedinstvena vrsta okupljanja koja osim izlaganja govornika uživo ili gledanja određenih TEDTalks videa na određenu temu omogućuje razgovor govornika s publikom o pitanjima od interesa za lokalnu zajednicu.

Cilj organizacije TEDxMaksimirSalona u Zagrebu je potaknuti lokalnu zajednicu na razgovor (ne raspravu) o pojedinim temama s namjerom da se postigne bolja informiranost i po mogućnosti zaključe bolja rješenja za određene probleme. Tako ćemo na svoje događaje pozivati stručnjake i sve zainteresirane strane kojima cilj ne smije biti neargumentirana rasprava nego konstruktivan uvažavajući razgovor s ciljem postizanja zajedničkog rješenja.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.