Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

THE FRAJLE

THE FRAJLE

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 3591

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča članice su skupine The Frajle. Činjenično stanje po kojemu su one u stvari četiri vokala i dvije akustične gitare ne može nikako dočarati što The Frajle jesu. Obrade kojima su osvojile publiku 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja. 

The Frajle uspjevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe. 

Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu pridonosi njihova upečatljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.  Već prvi album nazvan „Naš prvi album s putovanja“ izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a „A strana ljubavi“na kojemu si i dvije nagrađivane obrade „Meni trebaš ti“ te „Čukni vo drvo“ The Frajle su osvojile regiju. 

2014. godine Frajle su samo u Hrvatskoj nastupile na ATP-u Umag, Dubrovnik (Zvijezde pod zvijezdama), Šibenska kancona, Weekend media Festival, NP Krka, Runjićeve večeri gdje su kao prošlogodišnje dobitnice nagrade Zdenko Runjić opet nagrađene ogromnim pljeskom za nove dvije obrade pjesama Zdenka Runjića ("Imala je malu rupicu na bradi" i “Gdje si ti”). 

The Frajle su u svemu posebne pa su tako i video spotovi njihovih singlova drugačiji od svih pri čemu se posebno ističu spot za skladbu Ich liebe Dich koji je u stvari kratkometražni film o ljubavi s elementima kabarea te spotovi za skladbe Pare vole me (napravljenu u suradnji s Gramophonedzie) i Fina kloji osvajaju MTV Play Awards 2014.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.