Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

The Garden Festival

The Garden Festival

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 4485

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Ovo glazbeno putovanje pod nazivom The Garden Festival počelo je sada već davne 2006. godine, a preraslo je u očaravajući doživljaj i jedan od najdražih svjetskih događaja koji slave elektronsku glazbu. The Garden Festival postao je sinonim za mjesto na kojem se spaja odmor i festival, a sve to pod suncem i zvjezdanim nebom, ali i događaj koji je pokrenuo i inspririrao procvat festivalske scene u Hrvatskoj.

Festivalski recept sadrži više pozornica na otvorenom, te zabave na usidrenim brodovima koje se održavaju čak dva puta dnevno. Uz to, tu je uvijek i klub na otvorenom koji je zadužen za zabave noću. Ponekad, dio zabave se održava i na "tajnom otoku".

The Garden Festival je sjajna mješavima odmora i festivala u jednom, intimni bijeg od svakodnevice i odredište ljudi iz svih dijelova svijeta koji traže zabavu okupanu suncem. Događaj koji je inspirirao cijelu glazbenu scenu u Hrvatskoj te postavio put festivalima elektronske glazbe na našoj obali.

Na festivalu na tisuće mladih zaposjedne lokalne kampove, bungalove, restorane, pozornice i plaže, dok zabava već počinje. Na idiličnoj dalmatinskoj obali će The Garden Festival u tjedan dana ugostiti one koji traže zabavu i pustolovinu pod suncem i zvjezdanim nebom te žele biti dio jedinstvenog festivala s istomišljenicima iz cijelog svijeta.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.