Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Tooloomeeshka Halloween

Tooloomeeshka Halloween

Organizator: Zagrebački velesajam

Broj pregledavanja: 1580

Kategorije: Zabava

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Tooloomeeshka Halloween, bez imalo skromnosti, postalo je super mjesto za izaći našminkan van. Podrapane čarapice od 0.0115 dena ne primjećuju se lako, čarape u grudnjaku nitko ne osuđuje i na kraju priče možda i pobereš koji pijani ulet što će, htio ti to ili ne, podići tvoj muški ego. Al fakat, super ti stoji suknja.. 

...a da ne zaboravimo i naše dame, samo ćemo napomenuti da u nedostatku kreative, 15% muškaraca bira “bez majice” masku, što nekada izgleda dobro, a nekada manje dobro, ali i dalje zabavno.

Ono što je garantirano je nezaboravan provod. Iskustva koja ćeš zaboravljati za sutrašnjim ručkom, ali i ona koja ćeš prepričavati sljedećih tjedana. Višeslav će opet zaroniti na nos, Konstanca ostavit dušu pred WC-om, a ti seljo/seljanka vadit' mobitel da baciš skromni selfi kraj jadnih ljudi.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.