Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

U vrtić bez suza

U vrtić bez suza

Organizator: Kastrapeli

Broj pregledavanja: 995

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Polazak djeteta u vrtić stresna je situacija i za dijete i za roditelje. Možemo li ju olakšati?
Na radionici naučite kako smanjiti stres, olakšati djetetu privikavanje i pomoći mu da se što prije snađe u novoj okolini.

Radionica je namijenjena roditeljima čija djeca kreću u vrtić, no vještine i znanja koja se usvajaju bit će korisna svim roditeljima, i to u svim situacijama odvajanja djece od roditelja (ostanak kod rodbine, putovanja i sl.

Cilj radionice je jačanje roditeljske kompetencije i samopouzdanja u situacijama odvajanja djeteta od roditelja. Budući da djeca najprirodnije uče modelirajući (kopirajući) ponašanje odraslih, ponajprije roditelja, samopouzdanje roditelja olakšat će djeci da se osjećaju sigurno.

Roditelji uče vještine koje im omogućuju da prepoznaju i promijene stanja i uvjerenja koja im otežavaju interakcije s djecom, te kako da usklade svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju. Budući da su djeca posebice osjetljiva na neverbalnu komunikaciju, usklađivanje onoga što im govorimo s neverbalnom porukom koju šaljemo omogućuje nam da u djece stvorimo osjećaj sigurnosti i povjerenja.

Tijekom radionice roditelji će također  vježbati kako proširiti pogled i razumijevanje situacije, i kako učinkovitije reagirati u komunikaciji sa svojim djetetom, posebice vezano uz pripremu djeteta za vrtić.

Sva pitanja roditelja su dobrodoša i tijekom radionice poslužit že za razvijanje novih načina komunikacije i postupanja u konkretnim situacijama.

Trajanje radionice: 3 sata
Cijena radionice: 150 kn. Za roditelje koji dođu u paru popust 25%.

Više informacija na:

kastrapeli.hr/sadrzaj.asp?ID=3&Str=31

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.