Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Učinkovito rješavanje konflikata u obiteljskom poduzeću (O9)

Učinkovito rješavanje konflikata u obiteljskom poduzeću (O9)

Organizator: Integra

Broj pregledavanja: 1175

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Iza svakog ljudskog ponašanja stoje emocije i interesi, i kao odrasli ljudi mi učimo svaki dan kako se nositi s njima u poslovnom okruženju. Ali što kada je poslovno okruženje ujedno i privatno? Koliko se energije rasipa na nesuglasice i nesporazume, koje otežavaju poslovanje i koče rast i razvoj?

Jedan od učinkovitih načina rješavanja nesuglasica u obiteljskim poduzećima kroz „razotkrivanje“ iskrenih emocija i pravih interesa je postupak koji se naziva mirenje.

Mirenje je takav postupak u kojem stranke nastoje sporazumno riješiti svoje nesuglasice (spor) uz pomoć jednog ili više izmiritelja koji strankama pomažu postići nagodbu/dogovor, bez ovlasti da im nametnu obvezujuće rješenje.

Teorijski dio ovog predavanja dat će sudionicima uvid u mirenje kao metodu i način rješavanja različitih nesuglasica u okviru obiteljskog poduzeća.U drugom dijelu predavanja, a kroz praktičan primjer odnosno simulaciju jednog mirenja članova obiteljskog poduzeća, sudionici postupka imat će mogućnost iz prve ruke doživjeti postupak mirenja, te vidjeti kako korištenje različitih komunikacijskih vještina i tehnika može dovesti sudionike tog postupka do prethodno nezamislivih, a opet obostrano prihvatljivih rješenja njihovih nesuglasica. Uz nas postajete poslovno-obiteljski tim kakav ste oduvijek trebali biti!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.