Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Ultra Europe Music Festival

Ultra Europe Music Festival

Organizator: Adria MM produkcija

Broj pregledavanja: 3800

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Ultra Europe Music Festival se iznova dokazuje kao ogromni muzički spektakl elektronske glazbe koji godišnje ugosti preko 125.000 posjetitelja željnih zabave i uživanja. Pri tome posjetitelji dolaze iz preko 120 zemalja diljem svijeta.

Na festivalu su do sada nastupala najpopularnija imena elektronske glazbe kao što su: Afrojack, Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiesto i mnogi drugi. O značaju ovog festivala govori i ova izjava: „Jedan od najvećih trenutaka moje karijere je bio davni prvi nastup na Ultra Music Festivalu u Miamiju koji i danas rado pamtim. Zato se iznimno veselim nastupu na prvom festivalu Ultra Europe ove godine. Ne mogu dočekati da vidim što su organizatori pripremili za nas, jer ako je festival u Miamiju naznaka ovogodišnje atmosfere, bit će nevjerojatno“, izjavio je Afrojack u povodu dolaska na festival Ultra Europe.

Za razliku od početaka elektronske glazbe, kad je bila slušana samo među alternativnom publikom i izvodila se gotovo isključivo u klubovima, danas ova glazba predstavlja mainstream pravac i kulturni fenomen. Tome u prilog govori i činjenica da sve više glazbenika koristi elemente elektronske i dance glazbe u svojim pjesmama kako bi ih približili što širem krugu slušatelja.

Ultra Europe Music Festival, ili skraćeno samo - Ultra, pokazao je nevjerojatno produkcijsku kvalitetu koja uz predivnu destinaciju garantira jedinstven doživljaj. Mediji su ga okarakterizirali ovim riječima: "Najposjećeniji i najpoznatiji elektronički festival na svijetu" ili "Najiščekivanije događanje ljetne sezone, najveći festival u regiji, najznačajnija investicija u turizmu u Hrvatskoj", što ni ne čudi kada se u prosjeku u ovakav svjetski festival investira oko 31,5 mijuna kuna.

Zanimanje za festival se svake godine potvrdi rasprodanim ranim ili tzv. early bird ulaznicama. Pri tome je jasno da će grad Split i Hrvatska svake godine uložiti znatne napore da se pripreme za ovako značajan dolazak turista na Jadran kroz ponudu kvalitetnog smještaja te kroz pružanje dodatnog sadržaja.

Vidimo se na Ultri!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.