Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Unapređenje web prodaje u turizmu

Unapređenje web prodaje u turizmu

Organizator: Mapa znanja

Broj pregledavanja: 1477

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Internet je promijenio način kako turisti traže destinaciju i rade booking smještaja. Google, društvene mreže i specijalizirani portali poput Booking.com ili Airbnb.com su došli i napravili totalnu pomutnju na tržištu. Držanje natpisa «Zimmer frei» uz cestu ima sve manje smisla, jer su mnogi gosti već unaprijed odlučili gdje će uzeti Zimmer, gdje će večerati i što će sve posjetiti.

Svrha seminara je prikazati zašto je odjednom internet postao bitan, gotovo presudan, koji kanali su bitni kod bookinga smještaja, zašto je bitno raditi na internetskoj komunikaciji s gostima i kako dovesti goste na našu web stranicu?

Dovođenjem posjetitelja na web stranice hotela, apartmana, turističkog servisa ili agencije napravljen je tek prvi korak prema uspješnoj sezoni. Ali ako ti posjetitelji ne naprave booking, upit ili na neki drugi način ostave mogućnost za poslovanje – potrošen novac je bačen u vjetar.

Pretvaranje posjetitelja u online kupce nije igra na sreću. Postoji niz tehnika i postupaka koje svaki vlasnik turističkih web stranica može napraviti kako bi poboljšao njihovu efikasnost. Ti alati i tehnike nisu rezervirane samo za najveće hotelske kuće s beskonačnim budžetima. I mali mogu biti efikasniji s malim ulaganjima.

Svrha seminara Unapređenje web prodaje u turizmu je prikazati metodu, alate i primjere što se sve može napraviti.

Internet marketingom plaćate oglašavanje samo za one osobe koje su pokazale zanimanje za vas. Da bi unaprijedili poslovanje pomoću internet marketinga, morate znati koji alati Vam stoje na raspolaganju i kako ih optimalno iskoristiti, savladat ćete korištenje nekoliko besplatnih alata koji su fascinantno precizni i obuhvatni.

Nekada je moguće i s vrlo malo ulaganja ili čak i besplatno, bez velikog znanja o tehnologijama ostvariti velike rezultate. 

Namjena

Turističkim agencijama, hotelima, restoranima, kampovima, svima koji se bave turističkom djelatnošću.

Način realizacije

Prezentacija, video, interakcija sa savjetima na primjerima klijenata.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.