Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Unutarnje dijete

Unutarnje dijete

Organizator: Transformativa

Broj pregledavanja: 1747

Kategorije: Osobni razvoj

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Vaše unutarnje dijete treba iscjeljivanje osobito ako imate osjećaj da vas drugi često kritiziraju ili zanemaruju, ako se često osjećate povrijeđeno, žalosno ili razočarano, izolirano ili usamljeno, ako imate osjećaj da vas drugi ne razumiju i ne pružaju vam podršku koju trebate i očekujete.

Unutarnje dijete je onaj dio nas u kojem je smještena naša blokirana emocionalna energija. Bol i povrijeđenost unutarnjeg djeteta u odraslom životu osobe manifestiraju se kao repetitivni obrasci ponašanja, problemi u vezama i odnosima s drugim ljudima, nesposobnost da preuzmemo odgovornost za sebe, određene nesposobnosti da ispravno funkcioniramo, nezrelost, cijeli niz negativnih uvjerenja i slabosti kao što su osjetljivost, povredljivost, svadljivost, ljutnja ili iritacija na druge, osjećaj da smo žrtva i slabe granice u odnosu na druge ljude.

U našim životima mogu biti prisutni strah, tuga, sram, krivnja i mnoge druge sirove emocije s kojima se borimo i koje su uzrok mnogih negativnih uvjerenja u našem životu. Sva ta iskustva iz prošlosti diktiraju kako danas reagiramo na život i ograničavaju nas da živimo život u punini, oslobođeni negativnih emocija.

Svrha rada na unutarnjem djetetu je da iscijelimo iskustva iz prošlosti kroz razumijevanje i priznavanje da više nismo to dijete te kroz davanje našem unutarnjeg djetetu onoga što mu je trebalo, a što nije dobilo. 

Na ovoj iskustvenoj radionici, kroz niz vježbi, proći ćete kroz sljedeće procese

  • Negativne emocije i kako ih transformirati
  • Upoznavanje s unutarnjim djetetom i pokretanje dijaloga s njime
  • Iscjeljivanje rana unutarnjeg djeteta iz prošlosti
  • Prepoznavanje i rad s dijelovima podosobnosti koji predstavljaju izgubljeno unutarnje dijete unutar nas, zaglavljeno u prošlosti
  • Razvijanje idealnih unutarnjih roditelja kao podržavajuće sile u životu 
  • Transformiranje roditeljskog utjecaja i odnosa

Na radionici dobivate

  • BESPLATNI CD s meditacijom na iscjeljivanje unutarnjeg djeteta te naučeno možete vježbati kod kuće

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.