Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Unutarnji kritičar

Unutarnji kritičar

Organizator: Transformativa

Broj pregledavanja: 1457

Kategorije: Osobni razvoj

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Muči li i vas često onaj negativni glas u glavi kada nešto pogriješite, kada mislite da morate biti savršeni, kada trebate nešto pokrenuti i napraviti pa se kritizirate i teško vam se pokrenuti?

Kako pretvoriti unutarnjeg kritičara, sabotera i ostale neuravnotežene unutarnje glasove u naše saveznike te kako stvoriti njegujući odnos pun podrške prema samom sebi.

Unutarnji kritičar je

  • glas kojeg smo u djetinjstvu preuzeli od roditelja (ili ga sami razvili) i koji nastavlja povređivati naše unutarnje dijete kritikama, osudama i zahtjevima
  • povezan s našim unutarnjim djetetom i ono ima potrebu čuti pozitivne stvari od vas, a ne glas negativne kritike 

Naučite

  • prepoznati kako jedan glas u vama (glas kritičara) povređuje i kritizira drugi dio vas (unutarnje dijete)
  • kako takva dinamika utječe na vas
  • razvijanjem dijaloga s tim glasovima u nama, učimo ih kako da prevladaju svoje negativne tendencije i postanu izvor pozitivne motivacije i podrške za vas

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.