Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Upravljanje talentima (Talent Management)

Upravljanje talentima (Talent Management)

Organizator: Mirakul

Broj pregledavanja: 3259

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Efikasan proces upravljanja talentima može pomoći organizacijama da budu uspješnije od svojih konkurenata na tržištu. No sam proces sastoji se od puno bitnih elemenata i vezan je ne samo uz procese upravljanja ljudskim resursima, nego i ključne poslovne procese, dok su znanje i trenutna procjena razvijenosti tog procesa kod većine HR profesionalaca i samih managera na dosta niskoj razini.

U ovom interaktivnom seminaru izmjenjivat će se intervali definiranja osnovnih komponenata procesa upravljanja talentima, a okosnicu seminara predstavljat će primjeri iz prakse nekoliko kompanija te aktivna rasprava samih sudionika seminara.

Sadržaj seminara

  •     Što je sve Talent Management
  •     Tko su talenti – različiti pristupi
  •     Ključni elementi procjene – upravljanje učinkom i definiranje potencijala
  •     Razvoj talenata
  •     Zadržavanje talenata
  •     Ključni koraci i ključni sudionici u procesu
  •     Kreiranje „talent magnet“ kulture
  •     Razvoj talenata kao kompetitivna prednost

Cilj seminara

Osnovna je svrha seminara dati teorijski okvir, ali i praktične savjete i korake važne za uspješnu implementaciju procesa upravljanja talentima. Polaznici će dobiti uvid u najbolje prakse i najčešće izazove kod implementacije procesa upravljanja talentima.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali na predavanjima. Po završetku edukacije polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.