Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Upravljanje vremenom i produktivnost bez stresa

Upravljanje vremenom i produktivnost bez stresa

Organizator: Mapa znanja

Broj pregledavanja: 1479

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Ako radite u suvremenom poslovnom okružju vjerojatno se bavite poslovima na kojima više ili manje sami određujete kako ćete utrošiti vrijeme provedeno na poslu. Upravljate svojim vremenom a od vas se očekuju rezultati.

Ono čime se stvarno bavite su zadaci koji imaju razne pojavne oblike: e-mailove, pozive, sastanke, obrasce, prezentacije, kontakte, rješenja, tablice, istraživanja, prijave, odjave, brojeve... Ponekad je svega jednostavno previše.

Vrijeme pretežno trošite na hitno odgovaranje na zahtjeve koji dolaze sa svih strana i uvijek ste u reaktivnom načinu rada. Nikada do izuzetno rijetko se bavite strateškim promišljanjem posla i života jer uglavnom žonglirate s više zadataka istovremeno. Zahtjeva je uglavnom toliko da ne stižete odgovarati na sve njih što vam uzrokuje prolongirani stres.

Svrha ovog seminara je osloboditi vas od stresa kroz primjenu sustava za potpunu organizaciju posla i života. Sustav je posve prilagođen radu u informacijskim dobu no nije ovisan o samoj tehnologiji pa se može provoditi i pomoću papira i olovke. Ono što je važno su principi na kojima počiva.

Želite li izbrisati stalni neugodni osjećaj da ste nešto propustili ili zaboravili, osloboditi svoju kreativnu energiju i podići osobnu produktivnost na novu razinu - ovo je seminar za vas.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.