Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Uputstva za organizatore


Uputstva za upotrebu Regoline - za organizatore događanja

U nastavku Vas očekuju pitanja i odgovori oko Regoline ako ste organizator događanja.

ČESTA PITANJA I ODGOVORI
ZA PARTNERE (ORGANIZATORE)

Kao organizatori, koje benefite mi daje Regolina?

Vama Regolina služi i za promociju i za prodaju!

Regolina to radi za Vas putem svojih promotivno-prodajnih kanala:

 • naslovnica Regoline,
 • društvene mreže Regoline,
 • najfrekventniji internetski portali i drugi mediji,
 • newsletter Regoline koja broji više od 100.000 primatelja.

Ključna komparativna prednost Regoline naspram sličnih web servisa je istovremena i promocija i prodaja ulaznica tj. kotizacija za događanja. Ostali na tržištu nude ili samo promociju ili samo prodaju. Regolina - oboje!

Naravno, ako želite samo jedno od navedenog - Regolina je također izbor za Vas.

Mogu li i ja biti organizator događaja?

Pozvani ste i dobrodošli ako se i sami bavite organizacijom događaja bilo kakve prirode te želite ostvariti suradnju na Regolini uz promociju, prodaju i zaprimanje prijava na Vaše edukacije ili događaje.

Javite nam se putem Kontakt stranice kako bismo Vas usmjerili u daljnje korake i postupanja. Imate mogućnost u potpunosti sami kreirati svoje objave, mijenjati ih i pratiti iz sučelja organizatora. Također, imati ćete na uvid sve zaprimljene prijave korisnika i moći pratiti prodaju.

Imam odličnu temu, dobar sam predavač, ali ništa još nisam sam organizirao

I za Vas smo ovdje. Vi ćete biti glava znanja i najboljeg mogućeg prenošenja vještina i trendova Vašim polaznicima, a mi ćemo Vas podržati kao organizator te Vam dogovoriti prostor za događaj, preuzeti ćemo prijave i proces naplate, a na Vama će samo biti da se najbolje i najstručnije moguće pripremite za svoj događaj za koji ćete biti plaćeni.

Baratam raznim znanjima, mogu li to unovčiti?

Svako Vaše stečeno znanje, vještine, iskustvo, implementirati ćemo u događaj kako biste i drugima omogućili da znaju i mogu samostalno obavljati ono za što se žele osposobiti.

Bez obzira jeste li vješt keramičar koji izrađuje fenomenalne vaze i spreman je obučiti i druge ili ste poliglot koji ima znanja jezika za učenje djece, odraslih i poslovnih ljudi ili ste voditelj financijskog odjela u Vašoj tvrtki i svoja višegodišnja iskustva biste rado prenijeli na nove generacije. Svi ste dobrodošli kako biste svoja znanja i vještine prenijeli nesebično na druge te pritom pristojno zaradili.

Održavam tečajeve plesa, kuhanja, šivanja, brzog čitanja, školu za knjigovođe, edukaciju za treniranje i dresuru pasa, organiziram koncerte, ...

Regolina Vas ne ograničava. Dapače, želja nam je imati što veći opus događaja koje možemo ponuditi našem pučanstvu. Svi smo mi različiti i tražimo različite stvari. Netko ima želju popesti se još više u hijerarhiji svoje tvrtke nadogradnjom stručnog znanja, dok netko drugi želi relaksaciju uz naučeno kukičanje, a netko pak treći želi zaboraviti na posao i doći na dobar koncert ili sat joge.

Održavam besplatan događaj, ima li ga smisla objaviti na Regolini?

Da - jer je takva objava besplatna! Osim što ćete razveseliti sudionike Vašeg događaja kojemu mogu pristupiti bez plaćanja naknade, Vi imate specijalnu promociju kao tvrtka i organizator kroz Vaš besplatan događaj objavljen za prijave na Regolini.

Bitno je samo da Vaš događaj bude kvalitetan kako bi se sudionici vratili i neki sljedeći put kada će se (i ako) naplaćivati.

Postoje li neka pravila kojih se moram držati kao organizator?

Obzirom na koncept Regoline i ponude koje ima, vrlo je bitno da Vaš događaj bude definiran kroz:

 • cijenu (ako se održava besplatno, naravno u tom slučaju nema cijenu),
 • organizatora (treba se jasno znati to je organizator događanja),
 • termine održavanja (Oni se mogu i ponavljati. Npr. prvi termin je 25.10., sljedeći možete staviti opet za mjesec dana pa za mjeseca dana nakon toga, itd. Termine definirate sami onako kako to Vama odgovara prema Vašem kalendaru.),
 • dužinu trajanja (u minutama, danima, mjesecima).

Što sve mi treba ako ih ovih stopa želim biti organizator nekog događaja?

Naš princip rada je jednostavan. Prvo kliknite na ovaj link.
 

VAŠ PRVI UNOS DOGAĐANJA

Kako samostalno unijeti i postaviti prvi događaj unutar Regoline?

Unos i postavljanje prvog događaja će nešto duže trajati nego unos svakog sljedećeg događanja, no svejedno proces je jednostavan ako slijedite sljedeće upute:

 1. Ako već niste, registrirajte se kao korisnik Regoline
 2. Zatražite dobivanje statusa Organizatora (na naš email ili telefon). Važno: Tek kada Vam potvrdimo da ste dobili status Organizatora na Regolini možete nastaviti sa sljedećim korakom!

 3. Pod lijevim glavnim izbornikom kliknite na Partneri -> Organizatori
 4. Sada kliknite na gumb "Unos novog organizatora"
 5. Unesite sve tražene podatke o Vašem organizatoru (o Vašoj tvrtki) i pritom organizatora označite vidljivim
 6. Na kraju spremite organizatora i Vaš prvi organizator je upravo javno vidljiv na Regolini!
  (ako ćete sva događanja organizarati "pod kapom" ovog organizatora, ove korake od 1. do 6. više nikada nećete morati ponavljati)


 7. U lijevom glavnom izborniku vidite sivi kvadrat sa opcijama "Program" i "Događaji"
 8. Kako biste upisali novi događaj - odaberite "Događaji"
 9. Kliknite na gumb "Otvori novi događaj"
 10. Unesite tražene opisne podatke o Vašem događaju i pritom ga označite vidljivim.
 11. Pohranite promjene i Vaš događaj je gotov! Ali još uvijek nije u programu tj. nije javno vidljiv na Regolini.
  Ali biti će vidljiv nakon sljedećih par koraka...

 12. Kako biste svoj novi događaj stavili u program - odaberite "Program"
 13. Kliknite na gumb "Dodaj novi zapis"
 14. Unesite tražene podatke o Vašem događaju (vrijeme, mjesto, trajanje, cijenu, PDV, ...) i pritom ga označite vidljivim. Ako je događaj besplatan ili niste u sustavu PDV-a - unesite nulu.
 15. Pohranite promjene i Vaš događaj je u programu što znači da je i javno vidljiv na Regolini. Ako je to sve što trebate za podesiti: Bravo, gotovi ste! :-)

Ako bilo gdje naiđete na problem odmah nas kontaktirajte kako bi Vam što prije pomogli u rješavanju Vašeg probelma.

U kojem formatu da uploadam slike uz događanja?

Preporučamo Vam da uploadate efektnu fotografiju vezanu uz Vaš događaj, u PNG ili JPEG formatu, najmanjih dimenzija 500 x 500 točaka (eng. pixels). Zbog samog dizajna web stranica Regoline (tzv. Pinterest-like web dizajn), preporučamo Vam upload izduženih slika (visina slika je duža od širine slike), no to nije uvijet.

U kojem formatu da uploadam logotip organizatora?

Za najbolje vizualno iskustvo preporučamo upload u PNG ili GIF formatu, najmanjih dimenzija 500 x 500 točaka, te sa transparentnom pozadinom.

Zašto se moja događanja ne vide na naslovnici Regoline, a vide se pod opcijom glavnog izbornika "Svi događaji"?

Pod opcijom glavnog izbornika "Svi događaji" se vide, upravo kako i naziv opcije kaže, svi nadolazeći događaji od svih organizatora dostupnih na web servisu Regolina.

Na naslovnici se događaj pojavljuje iz dva razloga. Prvi je jer se svidio uredništvu Regoline koja neovisno odabire događanja koja žele preporučiti na naslovnici. Drugi je jer je organizator platio "Promo paket" prema ovom cjeniku.

Za sva dodatna pitanja koja ovdje nisu navedena slobodno nas kontaktirajte.