Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Uvod u NLP - besplatno predavanje

Uvod u NLP - besplatno predavanje

Organizator: Kastrapeli

Broj pregledavanja: 2206

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

NLP je prvenstveno usmjeren na razvoj vještina u komunikaciji te novih strategija mišljenja i djelovanja, odnosno na osobnu promjenu. Ta znanja se mogu primijeniti u mnogim područjima, od prodaje, vodstva, coachinga, change managementa do utjecaja na osobnoj razini.

70-tih godina prošlog stoljeća dvoje ljudi, Richard Bandler i John Grinder, imali su puno pitanja, bili su znatiželjini, maštoviti, uporni i pronašli odgovore. Danas to dvoje ljudi zovemo osnivačima NLP-a, neurolingivstičkog programiranja.

Znatiželja je pretpostavka učenja, želje za usvajanjem novih znanja.

Imate li je i Vi?

Ukoliko niste čuli za NLP - Metodu izvrsnosti – dođite na predavanje

NLP opisuje međudjelovanje uma (neuro) i jezika (lingvističko) i kako ta interakcija utječe na naše tijelo i naše ponašanje (programiranje). Bazira se na pretpostavci da je svako ponašanje strukturirano, i da se ta struktura može modelirati i naučiti, ali i promijeniti (re-programirati).

Kao kada bacite kamenčić u vodu i valovi se počinju širiti. Promjena u vama odrazit će se na promjenu u vašoj okolini.Ostaje „samo“ pitanje, da li ste spremni preuzeti odgovornost za svoje razmišljanje i djelovanje.Mnogi jesu i „profitirali“ su, otkrili su svoje potencijale i uspjeli ostvarivši svoje poslovne i privatne ciljeve.

Ako već nešto znate o NLP-u onda vam je poznato da su područja primjene NLP-a brojna te ćete na predavanju sigurno imati prilike čuti nešto novo, prodiskutirati već poznato ili postaviti pitanje i proširiti svoje znanje.Prijava je obavezna zbog ograničenog broja mjesta!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.