Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

VINOcom

VINOcom

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1363

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Festival vina i kulinarstva - festival na kojem se mogu probati ponajbolja vina i autohtone delicije!

Ljubitelji dobroga vina i hrane doći će na svojena Međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, jednoj od ponajboljih gastro manifestacija ovoga tipa namijenjena prije svega restoraterima, sommelierima i ugostiteljima, no i ostalima koji žele vidjeti novitete eno i gastro scene.

Izlagači na festivalu

Kao izlagači nastupaju gotovo svi hrvatski vinari, od Istre pa do Dalmacije i kontinenta, i ovo je možda jedini festival koji uspjeva na jednome mjestu obuhvatiti i prezentirati gotovo cjelokupnu hrvatsku vinsku scenu. Osim toga, veliki je dio posvećen i slovenskim vinima, pa se može uživati u onome najboljem što u ovome trenutku mogu ponuditi gotovo sve slovenske vinske regije.

Također, tu će biti vinari sa svojim proizvodima iz Austrije, Makedonije, Srbije, Francuske, Njemačke, Australije te Novoga Zelanda.

Gastro izložbeni program festivala

Vinsku priču festivala odlično prati gastro izložbeni program s proizvođačima maslinovih ulja, pršuta, sira, kulena, čokolade, tartufa i ostalih autohtonih delicija te brojnim radionicama. Tijekom oba festivalska dana održava se niz edukacija, okruglih stolova, predstavljanja, radionica i atraktivnih vođenih degustacija, a kako se uvijek traži mjesto više, dobro ih je rezevirati unaprijed.

U sklopu festivala se održavaju i radionice za sve zainteresirane.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.