Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Viroexpo

Viroexpo

Organizator: Viroexpo d.o.o.

Broj pregledavanja: 1619

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Sajam Viroexpo svake godine bilježi sve veći broj izlagača, na sve većoj izložbenoj površini. Svake godine Viroexpo napravi novi značajni organizacijski iskorak. Sajmove je otvarao i predsjednik Vlade Republike Hrvatske, a može ga posjetiti i preko 18.000 posjetitelja. To potvrda da je Viroexpo prerastao domaće okvire i danas postao regionalni sajam, najveći i najbolje organizirani sajam istočno od Zagreba.

Viroexpo se do sada održavao pod generalnim pokroviteljstvima Vlade Republike Hrvatske, zatim Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva te Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.