Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Visoka poslovna škola PAR

Visoka poslovna škola PAR

Ideja o pokretanju prve privatne visoke poslovne škole u Rijeci je nastala kao odgovor na rastuću potražnju tržišta rada za mladim, moderno obrazovanim i poduzetnički orijentiranim managerima te kao odgovor na potrebe budućih studenata. Kroz međunarodnu suradnju i iskustva zaposlenika ova visokoobrazovna ustanova je stekla partnerstva i sudjelovala na nekoliko projekata i programa Europske Unije.

Iacocca Institute

Radi osnaživanja današnjih i sutrašnjih vođa, Iacocca Institut se fokusira na razvijanje programa i aktivnosti kritične za vođenje. Iacocca Institut je formiran 1988. godine od strane Lee Iacocca i A. Lehigh University. Naš cilj je njegovati potencijal osoba s ciljem povećanja globalne konkurentnosti organizacije. Pridružite nam se u ispitivanju inovativne prakse kroz razna visoko interaktivna iskustva učenja i programa.

Lehigh University 

Lehigh University je vrhunsko istraživačko sveučilište, rangirano u samom vrhu američkih istraživačkih sveučilišta svake godine te nudi raznolikost akademskog okruženja gdje studiraju dodiplomski i poslijediplomski studenti iz cijelog svijeta. Lehigh University nudi programe kroz četiri fakulteta: The College of Arts and Sciences, The College of Business and Economics, The College of Education and The P.C. Rossin College of Engineering and Applied Science. Više od 4.700 dodiplomskih i 2.000 poslijediplomskih studenata Lehigh naziva svojim sveučilištem. Smješteno u Pennsylvaniji u Lehigh Valley-u, kampus se nalazi na 1.600 hektara te je u neposrednoj blizini i New Yorku i Philadelphiji.

Visoka poslovna škola PAR organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.