Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Vještina uspješnog poslovnog komuniciranja i vještina komuniciranja s nadređenima

Vještina uspješnog poslovnog komuniciranja i vještina komuniciranja s nadređenima

Organizator: Mapa znanja

Broj pregledavanja: 1379

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Sve što činimo u životu zahtijeva komunikaciju. I osobni i profesionalni uspjeh često ovise o tome koliko dobro razumijemo druge i koliko dobro drugi mogu razumjeti ono što im želimo prenijeti komunikacijom. Vještina komuniciranja je izuzetno važna, u mnogim situacijama ishod ovisi isključivo o načinu na koji komuniciramo, a pri tom valja imati na umu da se ta vještina može naučiti, usavršiti i razvijati, te joj je potrebno posvetiti mnogo više pažnje nego što to većina ljudi čini.

Stara izreka kaže: Ono si što komuniciraš! Jesmo li svjesni načina na koji komuniciramo, jesmo li svjesni kako nas drugi doživljavaju, znamo li čitati neverbalne poruke naših poslovnih partnera, znamo li se prilagoditi komunikacijskom stilu osobe čije odluke znatno mogu utjecati na naš posao... sve su to pitanja na koja ćemo pokušati odgovoriti na ovoj jednodnevnoj radionici.

Bez obzira na to kakvog šefa imate, jedno je sigurno: zna se tko je šef! Ili...? Bez obzira tko (Vam) je šef: žena ili muškarac; starija ili mlađa osoba; iskusnija osoba ili tek početnik; dobar ili loš komunikator - jedno je sigurno: važno je dobro se razumjeti sa svojim šefom i imati dobru i uspješnu komunikaciju. Neki autori smatraju da je čak 90 posto svih sukoba nastalo zbog nesporazuma u komunikaciji, jer nismo dobro razumjeli i shvatili poruku koja nam je upućena.

Za uspješnu komunikaciju važna je između ostalog i ravnoteža u odnosu – a temelj je međusobno poštovanje i uvažavanje. Što kada u komunikaciji sa šefom nedostaje neki od ključnih elementa? Kako se ne zamjeriti ostatku tvrtke, ako ste «na šefovoj strani»? Kako prepoznati trenutke kada je i šef «samo ljudsko biće»? Kako prepoznati šefove potrebe, a ne odustati od vlastitih? Kako reagirati u kriznim situacijama i kako dobro surađivati i u lošim danima? Kako upravljati vlastitim vremenom kada je šefovo vrijeme prioritet? Sve ove važne teme pomoći će vam da ostvarite kvalitetan odnos sa svojim šefom, a time i veće zadovoljstvo i uspjeh u poslu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.