Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web-PR (online odnosi s javnošću)

Web-PR (online odnosi s javnošću)

Web-PR (online odnosi s javnošću) - Dvodnevni seminar (WMA17-8)

Početak je bio: četvrtak, 14.11.2019. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (petak i četvrtak, od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 2.000,00 HRK () (PDV uračunat)

Lokacija: Grimms Institut (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 31052

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Registrirani za dolazak:

  • Inga D.

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Odnosi s javnošću danas brinu o Vašoj reputaciji, o onome što radite, što govorite i što drugi kažu o Vama. Ako sami ne kažete istinu o sebi, reći će ju netko drugi, a to može biti vaša konkurencija.

Na ovoj dvodnenoj edukaciji svi će polaznici naučiti kako komunicirati s modernim novinarima, kako oblikovati imidž svoje tvrtke te kako zaraditi (ne)sponzoriranim objavama u medijima. 

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • što SVE trebate znati o odnosima s javnošću na webu
  • koja je razlika između odnosa s javnošću i marketinga
  • funkcijA promocije i prodaje
  • kako mjeriti rezultate (ROI) u odnosima s javnošćU
  • krizno komuniciranje - osnovni pojmovi
  • kako negativnu reputaciju pretvoriti u pozitivnu

Kome je seminar namijenjen

Dvodnevni seminar namijenjen je svima koji se bave strateškom i poslovnom komunikacijom, rukovoditeljima, novinarima, onima koji komuniciraju s medijima te svima kojima znanje o web-PR-u može pomoći u svakodnevnom obavljanju posla.

Dođite na ovaj seminar jer i Bill Gates zna koliko je važan: 

'If I was down to my last dollar, I'd spend it on public relations'.

Predavačica

Nina Jocić se tijekom školovanja u Hrvatskoj, UK-u i Finskoj zaljubila u marketing i krenula na svoj agencijski put. Nakon gotovo 4 godine u Degordianu, na pozicijama unutar Community Management i Account timova, prešla je u I&F McCann grupu, gdje trenutno radi na poziciji Online Media Account Managera u zagrebačkom Universal McCannu.
Najveći dio njezinog radnog dana zauzima izrada strategija i koncepata za postojeće i potencijalne klijente te komunikacija s klijentima, a kao najdraži dio radnih zadataka navodi pripremu i izvedbu pitcheva.

Dosad je imala prilike raditi na širokom spektru klijenata svih veličina: od globalno poznatih brandova poput Coca-Cole, Pandore i Lufthanse, preko najjačih domaćih brandova, kao što su Jamnica i Dukatos pa sve do malih startupa koji izlaze na strana tržišta, tako da svoja znanja i iskustva može primijeniti na gotovo sve industrije. Najviše ju veseli kad vidi da kampanje na kojima radi ostvare neki pozitivan utjecaj na društvo. 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.