Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web-PR (online odnosi s javnošću)

Web-PR (online odnosi s javnošću)

Web-PR (online odnosi s javnošću) - Dvodnevni seminar (WMA19-7)

Početak: za 126 dana - utorak, 12.04.2022. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 800,00 HRK

Lokacija: Online (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 28808

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Odnosi s javnošću danas brinu o Vašoj reputaciji, o onome što radite, što govorite i što drugi kažu o Vama. Ako sami ne kažete istinu o sebi, reći će ju netko drugi, a to može biti vaša konkurencija.

Na ovoj dvodnenoj edukaciji svi će polaznici naučiti kako komunicirati s modernim novinarima, kako oblikovati imidž svoje tvrtke te kako zaraditi (ne)sponzoriranim objavama u medijima. 

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • što SVE trebate znati o odnosima s javnošću na webu
  • koja je razlika između odnosa s javnošću i marketinga
  • funkcijA promocije i prodaje
  • kako mjeriti rezultate (ROI) u odnosima s javnošćU
  • krizno komuniciranje - osnovni pojmovi
  • kako negativnu reputaciju pretvoriti u pozitivnu

Kome je seminar namijenjen

Dvodnevni seminar namijenjen je svima koji se bave strateškom i poslovnom komunikacijom, rukovoditeljima, novinarima, onima koji komuniciraju s medijima te svima kojima znanje o web-PR-u može pomoći u svakodnevnom obavljanju posla.

Dođite na ovaj seminar jer i Bill Gates zna koliko je važan: 

'If I was down to my last dollar, I'd spend it on public relations'.

Predavačica

Nina Jocić se tijekom školovanja u Hrvatskoj, UK-u i Finskoj zaljubila u marketing i krenula na svoj agencijski put. Nakon gotovo 4 godine u Degordianu, na pozicijama unutar Community Management i Account timova, prešla je u I&F McCann grupu, gdje trenutno radi na poziciji Online Media Account Managera u zagrebačkom Universal McCannu.
Najveći dio njezinog radnog dana zauzima izrada strategija i koncepata za postojeće i potencijalne klijente te komunikacija s klijentima, a kao najdraži dio radnih zadataka navodi pripremu i izvedbu pitcheva.

Dosad je imala prilike raditi na širokom spektru klijenata svih veličina: od globalno poznatih brandova poput Coca-Cole, Pandore i Lufthanse, preko najjačih domaćih brandova, kao što su Jamnica i Dukatos pa sve do malih startupa koji izlaze na strana tržišta, tako da svoja znanja i iskustva može primijeniti na gotovo sve industrije. Najviše ju veseli kad vidi da kampanje na kojima radi ostvare neki pozitivan utjecaj na društvo. 

Ulaznica za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kotizacija za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Karta za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Prijava za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Prijavi se za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Registracija za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Registriraj se za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupi ulaznicu za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupi kotizaciju za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupi kartu za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupiti ulaznice za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupiti kotizacije za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupiti karte za za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Plaćanje ulaza za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Slobodan ulaz za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Naplata ulaza za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Blagajna za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Ponuda za Web-PR (online odnosi s javnošću)