Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web stranica (pisanje za web)

Web stranica (pisanje za web)

Web stranica (pisanje za web) - Dvodnevni seminar (WMA17-2)

Početak: za 14 dana - utorak, 09.04.2019. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak, od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 4.000,00 HRK (PDV uračunat)

Lokacija: Grimms Institut (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 19125

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Svatko može pisati,a počesto i svatko piše, no da li je dovoljno samo moći pisati ili je više od toga potrebno znati pisati. Na dvodnevnom seminaru shvatiti ćete i biti spremni za svoju web stranicu koja će privlačiti kvalitetom.

Vaša web stranica ogledalo je Vašeg posla!

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • pisanje za web
  • oblikovanje teksta
  • koje elemente koristimo za oblikovanje teksta
  • sadržaji za web
  • najčešće greške u oblikovanju sadržaja
  • dobri i loši primjeri iz prakse
  • uređivanje sadržaja
  • osnove web dizajna, html-a, Photoshopa te CMS-a i UX-a

Predavač

Robert Petković je prodajni i SEO specijalist koji je radio je na razvoju nekoliko većih web projekata od kojih se posebni ističu prvi T-com news portal te prvi hrvatski gastro portal Gastronaut. U svim projektima koristi alat Google Analytics te vlastita proširenja ovog alata kako bi svojim klijentima izmjerio efekt svake lipe uložene u razvoj web stranica, SEO i oglašavanje.

Ulaznica za Web stranica (pisanje za web) ## Kotizacija za Web stranica (pisanje za web) ## Karta za Web stranica (pisanje za web) ## Prijava za Web stranica (pisanje za web) ## Prijavi se za Web stranica (pisanje za web) ## Registracija za Web stranica (pisanje za web) ## Registriraj se za Web stranica (pisanje za web) ## Kupi ulaznicu za Web stranica (pisanje za web) ## Kupi kotizaciju za Web stranica (pisanje za web) ## Kupi kartu za Web stranica (pisanje za web) ## Kupiti ulaznice za Web stranica (pisanje za web) ## Kupiti kotizacije za Web stranica (pisanje za web) ## Kupiti karte za za Web stranica (pisanje za web) ## Plaćanje ulaza za Web stranica (pisanje za web) ## Slobodan ulaz za Web stranica (pisanje za web) ## Naplata ulaza za Web stranica (pisanje za web) ## Blagajna za Web stranica (pisanje za web) ## Ponuda za Web stranica (pisanje za web)