Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web trgovina (e-commerce)

Web trgovina (e-commerce)

Web trgovina (e-commerce) - Dvodnevni seminar (WMA10-3)

Početak je bio: ponedjeljak, 14.03.2016. (od 17:00)

Trajanje: 2 dana (ponedjeljak i utorak, od 17:00 - 21:00)

Istaknuta cijena: 2.000,00 HRK () (PDV uračunat)

Lokacija: Linigra (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 25323

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Web shop ima smisla jedino ako je profitabilan. Kako imati najbolja projektna rješenja, preglednu funkcionalnost, nezaobilaznu automatiziranost te kako unaprijediti svoju on-line prodaju moći ćete učiniti sami nakon ove edukacije.

Profitirajte uz kvalitetnu web trgovinu!

Web trgovine u svijetu svakodnevna su stvar. Kod nas postoji određena mjera skeptičnosti kupaca zbog sigurnosti ovakve kupovine. Kupovina preko Interneta najčešće je najbrži i najjeftiniji način kupovine željenog proizvoda.
Internet tržište jedno je od najvećih svjetskih tržišta u razvoju. U Hrvatskoj je ovaj način kupnje još uvijek u povojima. Priliku za veliku zaradu imaju oni koji su ispred konkurencije, oni koju znaju više. Pokrenite internet trgovinu i osigurajte svoje mjesto u skoroj ekspanziji web trgovina u Hrvatskoj.

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • web-trgovina (eng. web shop)
  • osnova online prodaje
  • planiranje vlastitog e-commerce poslovanja
  • sustavi za upravljanje web-trgovinom
  • web-plaćanje
  • osnove razvoja web trgovine
  • ključne značajke web trgovine
  • proces online kupnje (proizvodi, usluge, online booking)
  • web trgovine i društvene mreže
  • analiza domaćih i stranih web trgovina. 

Predavač

Ivica Kruhek više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina. Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte.

Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.