Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web trgovina (e-commerce)

Web trgovina (e-commerce)

Web trgovina (e-commerce) - Dvodnevni seminar (WMA17-3)

Početak: za 21 dana - utorak, 16.04.2019. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak, od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 4.000,00 HRK (PDV uračunat)

Lokacija: Grimms Institut (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 19864

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Web shop ima smisla jedino ako je profitabilan. Kako imati najbolja projektna rješenja, preglednu funkcionalnost, nezaobilaznu automatiziranost te kako unaprijediti svoju on-line prodaju moći ćete učiniti sami nakon ove edukacije.

Profitirajte uz kvalitetnu web trgovinu!

Web trgovine u svijetu svakodnevna su stvar. Kod nas postoji određena mjera skeptičnosti kupaca zbog sigurnosti ovakve kupovine. Kupovina preko Interneta najčešće je najbrži i najjeftiniji način kupovine željenog proizvoda.
Internet tržište jedno je od najvećih svjetskih tržišta u razvoju. U Hrvatskoj je ovaj način kupnje još uvijek u povojima. Priliku za veliku zaradu imaju oni koji su ispred konkurencije, oni koju znaju više. Pokrenite internet trgovinu i osigurajte svoje mjesto u skoroj ekspanziji web trgovina u Hrvatskoj.

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • web-trgovina (eng. web shop)
  • osnova online prodaje
  • planiranje vlastitog e-commerce poslovanja
  • sustavi za upravljanje web-trgovinom
  • web-plaćanje
  • osnove razvoja web trgovine
  • ključne značajke web trgovine
  • proces online kupnje (proizvodi, usluge, online booking)
  • web trgovine i društvene mreže
  • analiza domaćih i stranih web trgovina. 

Predavač

Ivica Kruhek više od 12 godina pomaže domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Iskustvom rada na više stotina web projekata upoznao je razne poslovne procese i stekao veliko iskustvo u razumijevanju načina poslovanja i prepoznavanju poslovnih potreba tvrtki svih veličina. Svoje znanje i iskustvo koristi u planiraju digitalnih strategija i izradi koncepata za e-commerce i druge složene web projekte.

Zadnjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

Ulaznica za Web trgovina (e-commerce) ## Kotizacija za Web trgovina (e-commerce) ## Karta za Web trgovina (e-commerce) ## Prijava za Web trgovina (e-commerce) ## Prijavi se za Web trgovina (e-commerce) ## Registracija za Web trgovina (e-commerce) ## Registriraj se za Web trgovina (e-commerce) ## Kupi ulaznicu za Web trgovina (e-commerce) ## Kupi kotizaciju za Web trgovina (e-commerce) ## Kupi kartu za Web trgovina (e-commerce) ## Kupiti ulaznice za Web trgovina (e-commerce) ## Kupiti kotizacije za Web trgovina (e-commerce) ## Kupiti karte za za Web trgovina (e-commerce) ## Plaćanje ulaza za Web trgovina (e-commerce) ## Slobodan ulaz za Web trgovina (e-commerce) ## Naplata ulaza za Web trgovina (e-commerce) ## Blagajna za Web trgovina (e-commerce) ## Ponuda za Web trgovina (e-commerce)