Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

WELLBEING PROGRAM "Buđenje života" 25.07. - 01.08.2015.

WELLBEING PROGRAM

Organizator: Solar Spirit

Broj pregledavanja: 1106

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

WELLBEING PROGRAM “Buđenje života”25.07.-01.08.2015. Hotel Korinjak – Otok Iž      

Ako ste do sada govorili DA stvarima koje niste željeli onda je potrebno DA promijeniti u NE! Isto tako ako ste govorili NE nečemu što ste željeli, potrebno je početi govoriti DA. Istinski reći DA životu koji želimo znači da to “kažemo” duhom i tijelom. U suprotnom osjećamo rascijep u životu (želimo jedno, a radimo drugo). Imamo osjećaj da je sreća stalno “negdje tamo”. Osjećaj da ćemo je ostvariti tek kada ostvarimo x,y projekt. Punoća i radost sadašnjeg trenutka nam stalno izmiče jer nismo cjeloviti. Nismo usklađeni sami sa sobom.Kada smo uskalđeni sami sa sobom usklađuje se čitav naš život.Sve što tražimo je unutar nas i stoga imamo moć pronaći to, ali moramo gledati unutra. Tek kada se promijeni naš unutarnji svijet, počinje se mijenjati i vanjski svijet.Otrkivat ćemo kada i kako odustajemo od sebe. Vratit ćemo se svojoj istinskoj prirodi i početi ju uzemljavati u svojoj svakodnevici.Na ovoj radionici naučiti ćemo slušati signale našeg tijela, srca i duše te prakticirati tehnike koje pomažu da negativna iskustva transformiramo u pozitivna i počnemo živjeti svoju istinsku prirodu. Koristiti ćemo meditacije, kreativan pokret i ples, razgovor, vizualizacije i vježbe koje oslobađaju naše unutarnje blokade.

Voditeljica: Iva Solarević Jeličić, prof.

INFO I REZERVACIJE: +385(0)91 520 6461

Web stranica: solar-spirit.net
E-mail: info(at)solar-spirit.net 

Praktični, teoretski i znanstveni rad usmjerila je na razvoj wellness programa za poboljšanje kvalitete življenja. Baza istraživanja jest povezanost i međusoban utjecaj uma, duha i tijela, njihovo osvještavanje i usklađivanje, te postizanje cjelovitosti i sklada.Osnovna poruka koju želi prenjeti jest: da je čovjek multidimenzionalno biće te da osvještavanjem i usklađivanjem svih djelova sebe ima mogućnost živjeti svoj puni potencijal. Povezivanje sa tim potencijalom omogućava mu kreativno, radosno i ljubavno življenje.Baza rada je podržavanje klijenata u povezivanju sa unutarnjom mudrošću iinspiracija na putu samootkrivanja.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.