Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Zagreb Indoors

Zagreb Indoors

Organizator: TOP SPIN

Broj pregledavanja: 1246

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Od samih početaka Zagreb Indoors dokazao se kao idealna prva europska stanica u ATP kalendaru. Težilo se nastupu što većeg broja domaćih tenisača, podjednako onih u teniskoj eliti, kao i onih na početku svoje karijere. Nastupili su tu Ivan Ljubičić, Marin Čilić i Ivan Dodig. Zaigrao je i Goran Ivanišević u paru s Čilićem, no prije svega, ostao je nezamjenjiv suradnik i prijatelj Branimira Horvata.

Zagreb Indoors uvijek je promicao i humanitarne vrijednost turnira što je 2012. godine prepoznao i ATP. Podizanje letvice standarda organizacije sportskih događaja, otvaranje prostora za domaće tenisače i humanitarni rad svojevrsna su načela organizacijskog tima Zagreb Indoorsa koja neće napustiti, već nastaviti vrijedno raditi kako bi hrvatska prijestolnica i dalje uživala zavidan ugled u teniskom svijetu, kojim se malo koji europski grad može pohvaliti.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.