Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

ZAMKE IZVOZA: Što učiniti s brandom kada prelazimo granice Hrvatske?

ZAMKE IZVOZA: Što učiniti s brandom kada prelazimo granice Hrvatske?

Organizator: Poslovni dnevnik

Broj pregledavanja: 1524

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Ovo praktično predavanje ZAMKE IZVOZA: Što učiniti s brandom kada prelazimo granice Hrvatske? osmišljeno je s ciljem savjetovanja poduzetnika u tvrtkama koje se žele probiti na strano tržište koristeći snagu branda koji već postoji ili koji tek treba nastati. Polaznici će se kroz seriju primjera iz prakse imati prilike upoznati s pristupom koji multinacionalne tvrtke koriste u odlukama pri brandiranju svojih roba ili usluga. Najzanimljivija pitanja na koja će predavanje dati odgovore su organizacijske i financijske prirode, uz objašnjenja prednosti prokušanih pristupa pri izgradnji ili revitalizaciji brandova na novim tržištima.

Namjena seminara

Kako su zakoni brandinga uvijek isti, predavanje će biti korisno vlasnicima i direktorima tvrtki koji nemaju trajno zaposlene u marketingu, početnicima, ali i prekaljenim marketingašima koji se žele posvjedočiti kako to rade globalne korporacije.

Cilj seminara

Cilj seminara je omogućiti polaznicima svladavanje praktičnih alata za efikasno odlučivanje o sudbini svoga branda pri izlasku na strana tržišta te odabiru prave brand strategije.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.