Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Zašto su prve godine djeteta najvažnije?

Zašto su prve godine djeteta najvažnije?

Organizator: Prirodno roditeljstvo

Broj pregledavanja: 1360

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Seminar je namjenjen roditeljima djece svih uzrasta, stručnim osobama i svima koji žele bolje razumjeti sami sebe i korjene mnogih svojih ponašanja ili stanja, bilo u roditeljstvu, bilo u partnerskim ili nekim drugim odnosima. Najveći efekta od ovih spoznaja je od faza trudnoće do prvih pet godina djeteta kada razumijevanjem djeteta počinjemo bolje razumijevati i sami sebe.

U roditeljstvu neminovno postoje trenuci kada se kao roditelji osjetimo nemoćnim, frustriranim, ljutim i neznamo više kako se postaviti prema djetetu koje je ponekad nemoguće dok viče, pada u temper tantrum, histerično plače, udara roditelje, govori Neću, agresivno je s vršnjacima, ili je potrebito, plače za mamom i sl.

Upravo roditeljska reakcija u tim kritičnim situacijama odredit će djetetov razvoj te utjecati na njegovo buduće ponašanje, ne samo u najranijoj dobi već i kroz cijelo djetinjstvo i kasniji život.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.