Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: ZEN DIGITAL

ZEN DIGITAL je obrt zasnovan na osnovama Gama-IT obrta za računalne djelatnosti te dugogodišnjem iskustvu i znanjima vlasnice.

Marta Alić, profesorica hrvatskog jezika i književnosti te informatologije (smjer opće infomatologije) i diplomirana novinarka zaposlena je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu kao asistentica na području elektroničkih poslovnih sustava te vodi marketing i prodaju Centra za cjeloživotno obrazovanje Veleučilišta – NetAkademije, uključujući održavanje i vođenje web stranica te održavanje tečaja Wordpressa i "SEO i pisanje za web" koji je vodila i održala za Hrvatsku vladu.

Kroz vlastiti obrt za informatičke usluge u savjetovanje radi kao web i grafički dizajner, nudeći usluge izrade i održavanja web stranica i CMS sustava od Joomle, Wordpressa, Moodla i sl. Stalni je web administrator i suradnik na stranicama: http://[maskirani link], http://[maskirani link] http://[maskirani link]

Također, bavi se programiranjem u PHP-u te izradom Facebook, Salesforce te mobilnih aplikacija, kao i implementacijom CRM sustava.

Na području marketinga specijalizira se na području internet (inbound) marketinga, s posebnim naglaskom na content marketing i copywriting te na području PPC oglašavanja gdje je i certificirani AdWords partner.


Životopis:https://[maskirani link]/sh/sz7fu5bsj1y8elt/AACsioxWvGVC6V1G9V6Pa0XWa?dl=0ZEN DIGITAL organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.