Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Bug Future Show (BFS)

Bug Future Show (BFS)

Organizator: BUG

Broj pregledavanja: 2036

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Bug Future Show (BFS) je cjelodnevni tehnološki show u produkciji Buga. Show je koncipiran kao kombinacija scenskog programa i popratnog izložbenog programa koji se istovremeno održavaju u jedinstvenom prostoru.

Scenski program Bug Future Show-a sastoji se od uvodnih predavanja informatičkih stručnjaka, ICT eksperta iz Buga i onih iz ICT zajednice te gostiju iz inozemstva kao i panel-rasprava, intervjua, nagradnih natječaja za publiku te video-projekcija. Istovremeno će se u okolnim prostorijama na štandovima moći vidjeti i isprobati uređaji i tehnologije budućnosti.

Zašto doći na BFS?

Zato što ćete na BFS-u poslušati predavanja o najzanimljivijim informatičkim tehnologijama, uređajima i trendovima koji će definirati našu digitalnu budućnost. Nadalje, moći ćete:

  • pogledati i isprobati najnovije gadgete i tehnologije
  • sudjelovati u nagradnim natječajima u kojima možete osvojiti najnovije gadgete kao što su - smartphone, tablet, itd.
  • sudjelovati u raspravama oko gorućih geekovskih pitanja i otkrijete što "neočekivano očekivati" od tehnologija koje dolaze
  • uživati u diskusiji, predviđanjima, konstruktivnoj svađi i nadmudrivanju eminentnih predstavnika tech scene

Za kraj, svakako se podružite sa Bugovcima, stručnjacima iz sektora i postanite dio elitnog IT communityja.

Kako do ulaznice?

Na Bug Future Show 2015 moći će se doći isključivo s pozivnicom. Pozivnice će se slati početkom 2015. godine svima koji su je, prema procjeni Bugovaca - zaslužili. Ako to još niste, a želite li da i u Vaš poštanski sandučić pristigne pozivnica za BFS, dokažite im da ste njihov vjerni čitatelj magazina Bug.

Najjednostavniji način da to učinite je fotografiranje "selfieja" s ćaspšisom Bug u ruci te slanjem te slike na e-mail nekog od Bugovaca. :-)

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.