Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Digitalni marketing - pisanje za web

Digitalni marketing - pisanje za web

Digitalni marketing - pisanje za web - Dvodnevni seminar (WMA18-1)

Početak: za samo 7 dana - utorak, 03.11.2020. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 2.000,00 HRK (PDV uračunat)

Lokacija: Online (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 25428

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Internet (web) marketing ili internet (web)oglašavanje proizvoda ili usluga putem interneta zavrtilo je veliki kotač obzirom da je informatička era najbrže je rastući fenomen kojeg društvo poznaje. Dio smo tog društva, a i dio internet marketinga.Savladajte web marketing kroz seminar koji je pripremljen za vas koji ste se tek upustili u ove vode, a itekako za vas koji ovim vodama već duže plovite.

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • upoznavanje sa svim aspektima web-marketinga
  • web stanica - pisanje za web
  • SEO
  • SEM
  • SMM
  • kontekstualno oglašavanje
  • banner oglašavanje
  • mobilno oglašavanje
  • newsletter marketing

Predavač

Robert Petković je prodajni i SEO specijalist te redoviti predavač na Web Marketing Akademiji (WMA). Radio je na razvoju nekoliko većih web projekata od kojih se posebni ističu prvi T-com news portal te prvi hrvatski gastro portal Gastronaut. U svim projektima koristi alat Google Analytics te vlastita proširenja ovog alata kako bi svojim klijentima izmjerio efekt svake lipe uložene u razvoj web stranica, SEO i oglašavanje.

Ulaznica za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kotizacija za Digitalni marketing - pisanje za web ## Karta za Digitalni marketing - pisanje za web ## Prijava za Digitalni marketing - pisanje za web ## Prijavi se za Digitalni marketing - pisanje za web ## Registracija za Digitalni marketing - pisanje za web ## Registriraj se za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kupi ulaznicu za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kupi kotizaciju za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kupi kartu za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kupiti ulaznice za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kupiti kotizacije za Digitalni marketing - pisanje za web ## Kupiti karte za za Digitalni marketing - pisanje za web ## Plaćanje ulaza za Digitalni marketing - pisanje za web ## Slobodan ulaz za Digitalni marketing - pisanje za web ## Naplata ulaza za Digitalni marketing - pisanje za web ## Blagajna za Digitalni marketing - pisanje za web ## Ponuda za Digitalni marketing - pisanje za web