Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Event klub

Event klub

Organizator: Jagma

Broj pregledavanja: 1891

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Posao planiranja događaja (iliti evenata) se uvukao u radne zadatake osoba u marketing odjelima, odjelima za ljudske potencijale, produkt managera, poslovnih tajnica, voditelja ureda pa čak i direktora. Ove osobe nisu imale prilike educirati se za ovaj posao, iskustvo se ne navodi u životopisu niti se ovi zadaci navode u opisu radnog mjesta. Ali ga svi obavljaju. Uspjeh event planera se tako bazira na prethodnom iskustvu, količini slobodnog vremena i osobnim afinitetima. I svima im je zajedničko da taj posao obavljaju uz svoj redovni posao.

Ideja je Event kluba da event planerima omogući iz prve ruke dobiju informacije od pružatelja usluga te da kroz razgovor i komentare razmjene iskustva sa kolegama. U ugodnoj neobaveznoj atmosferi gosti dolaze do novih ideja te se upoznaju s kolegama iz struke.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.