Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kako natjerati medije da nas primijete

Kako natjerati medije da nas primijete

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 1601

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Edukacija od 5 školskih sati u kojoj predavač govori o medijima u Hrvatskoj te daje inside pogled u cijelu priču. Što urednici i novinari sada trebaju i traže od objava za medije, od tvrtki i sl.

Vježbati ćete i učiti kako konkretno napisati objavu za medije koja je zanimljiva medijima, kako održavati kontakt s ljudima iz medija, što je korisno za prodaju, što za imidž tvrtke/vlasnika, a što za podizanje kredibiliteta.

Sadržaj seminara

  • upoznavanje s radom medija i osnove odnosa s medijima
  • kako uspješno održavati odnose s medijima
  • radionica - pisanje zanimljive objave za medije
  • kako iskoristiti medije za unapređenje prodaje
  • primjeri uspješnih odnosa s medijimaKome je ova edukacija namijenjena:

Kome je namijenjena edukacija

Edukacija je idealna za mala i srednja poduzeća koja nemaju sredstva za PR agencije, a žele biti prisutni u medijima i produktivno obavljati ovaj posao.

Predavač

Bruno Blumenschein, na održanoj konferenciji 'Web::INDUSTRIJA 2014 - Carstvo privlačnog sadržaja' publiku impresionira svojim načinom predavanja, razmišljanja i pristupom te ga ona nagrađuje titulom TOP5 predavač, a u anketnim komentarima traži mogućnost pohađanja Bruninih seminara.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.