Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kako uobličiti ideju?

Kako uobličiti ideju?

Organizator: STEP Ri

Broj pregledavanja: 1115

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Na seminaru „Kako uobličiti ideju?“ polaznici će se upoznati s ključnim elementima i koracima u formuliranju ideje, postupkom njihovog definiranja (ili pretpostavljanja) te provjerom razumijevanja tih elemenata kroz praktičan rad.

Svako putovanje započinje prvim korakom, a ideja je prvi korak u stvaranju inovacije i poduzetničkog pothvata. Iako je od ideje do tržišta dug put, dobro sročena i objašnjena ideja može taj put olakšati i ubrzati.

Zato dobro sročena ideja ne bi trebala ostati samo na „ideji“, već treba uključiti i promišljanje nekih drugih elemenata koji određuju, ograničavaju ili uvećavaju mogućnost uspjeha.

Uspjeh vaše ideje ne ovisi samo o tome koliko je ona dobra i originalna nego barem o još tri svari:
koliko ste sposobni realizirati ideju na zadovoljavajući  način, kvalitetno, dovoljno jeftino, u primjerenoj veličini i na vrijeme
kakvu reakciju možete očekivati od konkurencije i svih ostalih koji se bore za pažnju (i novce) vaših potencijalnih kupaca
tko su sve vaši potencijalni kupci, na koje izvore prihoda i načine zarade možete računati kako bi vaša ideja bila održiva, profitabilna i omogućavala rast?

Seminar je namijenjen poduzetnicima, voditeljima razvoja i osobama zaduženim za stvaranje i provedbu inovacija u poduzećima.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.