Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kotizacije


Kotizacije za seminare, radionice, konferencije

Ovdje na servisu Regolina možete pronaći kotizacije (ulaznice) za široki asortiman edukativnih tečajeva, seminara, radionica i konferencija u cijeloj Hrvatskoj.

Odakle početi?

Predlažmo Vam da krenete od gornjeg izbornika. U njemu odaberite ili kategoriju ili grad. Odabirom kategorije ili grada doći ćete na stranicu gdje će u zaglavlju pisati odabrani grad ili kategorija, a ispod ćete moći vidjeti prikaz svih događanja u tom gradu, odnosno u kategoriji. 

Odaberite željeno događanje u nekom gradu ili kategoriji klikom na njega te saznajte detalje o tom događanju. Na toj istoj stranici na kojoj ćete saznati sve o detaljima događanja, nalazi se i opcija registracije Vašeg dolaska na to događanje. Kliknite na gumb za registraciju i slijedite daljnje upute koje mogu varirati ovisno o tipu i vrsti odabranog događanja.

Uživajte u biranju iz ponude obrazovanja na servisu Regolina jer - svako znanje može biti Vaše.

Kako se registrirati za više događanja odjednom?

Ako se želite odjednom registrirati za više događanja i kupiti kotizaciju za više nego jedno događanje - koristite model tzv. košaricu. Dovoljno je umjesto opcije registracije Vašeg dolaska odabrati "spremanje za registraciju" i otići na drugo događanje te tamo isto "spremiti za registraciju", potom na treće.... I po završetku odabrati opciju "Registracija" iz gornjeg izbornika.

Uživajte u biranju iz ponude obrazovanja na servisu Regolina jer - svako znanje može biti Vaše.

P.S. Regolina Sitemap