Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Medijska mjerenja i istraživanja

Medijska mjerenja i istraživanja

Organizator: ABC Hrvatska

Broj pregledavanja: 1366

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

"Mjeri metrom, obilježi kredom, sjeci sjekirom."

U šumarstvu se metodologija mjerenja i odlučivanja nije mijenjala dosta dugo i svi su njome zadovoljni. U odnosima medij/agencija/oglašivač težimo za preciznijim mjerenjima, pouzdanijim istraživanjima te vezom između dobivenih podataka i poslovnih odluka, koje se na temelju njih donose. No da li je to doista tako? Krenimo redom.

Kupujete li OOH, na raspolaganju Vam je jedan podatak - klasa. Prva klasa, druga klasa, treća klasa. Kao u mesnici.

Radio kaska ozbiljno za svim jer nema novaca (a ni pretjerano volje).

Malo koji internet znalac će Vam znati objasniti razliku između kukija, panela ili hibridnih mjerenja. Zašto bi se zamarali kad imamo "valutu"?

Print funkcionira.

Kod televizije su prisutne druge dvojbe. Jedino tamo je dosta novaca, pa su i pitanja drugačijeg karaktera. Neki bi JIC, neki ne, nekima je ovo ok, nekima ne...

10.11.2014. Vam dovodimo 7 stručnjaka, koji će u svojim izlaganjima obuhvatiti sve grupe medija i dati pregled kako se pojedinom istraživanju / mjerenju pristupa u njihovoj sredini. Među njima će biti prikazani i legendarni sustavi, poput National Readership Survey - a UK, najboljeg istraživanja čitanosti u Europi, za koje ćemo saznati kako radi i koja su poboljšanja koja upravo implementiraju.

Imate priliku na jednom mjestu i u jednom danu vidjeti presjek najbolje EU prakse istraživanja medija, uz nekoliko kava i ručak u hotelu sagrađenom za putnike Orient expressa.

Konferenciju organiziramo bez pretenzija da odgovorimo na pitanja kako se nositi s problemima istraživanja na malom tržištu, s malim budžetima, bez prave samoregulative...

Jedini cilj nam je dopuniti nivo znanja zaposlenih u branši, kako bi nam donošenje odluka bilo kvalitetnije i zasnovano na (što točnijim) podacima.

Vidimo se na konferenciji...

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.