Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

OSJEČKI PROLJETNI SAJAM

OSJEČKI PROLJETNI SAJAM

Organizator: OSJEČKI SAJAM d.o.o.

Broj pregledavanja: 1460

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

OSJEČKI PROLJETNI SAJAM, kao snažan alat tržišne komunikacije, postao je nezaobilazno mjesto poslovnih susreta izlagača: proizvođača, trgovaca, obrtnika s krajnjim kupcem – brojnim posjetiteljima.

Programom sajamske priredbe OSJEČKI PROLJETNI SAJAM obuhvaćene su slijedeće djelatnosti: poljoprivreda, oprema za pčelarstvo, prehrana, voda, tlo, osiguravajuće institucije i banke, te prikaz dostignuća hrvatskog obrtništva. Tematsko određenje sajamske priredbe, uvjeti izlaganja i prodaje, velik broj posjetitelja,  tradicija održavanja, mjesto održavanja u središtu poljoprivredne proizvodnje u regiji, profesionalnost u izvedbi i oblikovanju priredbe, komparativne su prednosti zbog kojih smo uvjereni u odaziv dosadašnjih, ali i nastup novih izlagača.

Velike šanse i potencijal OSJEČKOG PROLJETNOG SAJMA je u službi razvoja hrvatskog gospodarstva, te je upravo u hrvatskom obrtništvu, posebice u našoj regiji kao podrška poljoprivrednoj proizvodnji. Proizvodnja zdrave hrane i razvijeno obrtništvo kao prilika i mogućnost za zapošljavanje, opravdani su temelj za mogući gospodarski prosperitet i održivi ruralni razvoj. Uz održivo gospodarenje prirodnim resursima, sajamska priredba OSJEČKI PROLJETNI SAJAM pridonosi nacionalnoj strategiji ravnomjernog regionalnog razvoja.

Postanite i Vi sudionikom ovog jedinstvenog gospodarskog događaja!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.