Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Social media & content marketing

Social media & content marketing

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 3130

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Sadržaj predavanja

Predavanje od 8 školskih sati koje će pokazati praktične primjere korištenja društvenih mreža u poslovanju, ukazati na najčešće greške koje kompanije rade u komunikaciji na društvenim mrežama i rasvijetliti neke od najvećih mitova o društvenim mrežama.
Na predavanju ćete naučiti, u praktičnoj primjeni, kako zadržati pozornost kupaca koji su dnevno bombardirani sa stotinama marketinških poruka, kako ih educirati i privući sadržajem. Content marketing je razvojem tehnologije i promjenom navika potrošača postao jako bitan i utjecajan.

Predavanje će pokazati praktične primjere korištenja društvenih mreža u poslovanju, ukazati na najčešće greške koje kompanije rade u komunikaciji na društvenim mrežama i rasvijetliti neke od najvećih mitova o društvenim mrežama.

Utjecaj društvenih mreža

Društvene mreže predstavljaju nova pravila komunikacije i potrebno im se prilagoditi. Pravilnim korištenjem društvenih mreža mogu se postići izvrsni prodajni rezultati i izgraditi zajednica vjernih potrošača. Gledajući impresivnu brojku od 1.700.000 korisnika Facebooka u Hrvatskoj ili preko 1.100.000.000 u svijetu, vidimo ogromni potencijal koji društvene mreže pružaju svakoj kompaniji kako bi došla do novih kupaca.

Omogućavajući dvosmjernu komunikaciju, društvene mreže postavljaju nova pravila komunikacije između kompanija i kupaca te se mnoge kompanije u svemu tome izgube.

Predavač

Ilija Brajković, TOP5 predavač prema ocjenama publike na konferenciji ''Web::INDUSTRIJA 2014 - Carstvo privlačnog sadržaja'', kao i na ostalim konferencijama, sajmovima i Web::Edukaciji gdje je predavao na ovu temu i pokupio odlične ocjene stroge publike koja voli njegov nastup, pristup i energiju kojom predaje.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.