Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web project management

Web project management

Web project management - Dvodnevni seminar (WMA16-10)

Početak: za samo 3 dana - utorak, 18.12.2018. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak, od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 2.000,00 HRK (PDV uračunat)

Lokacija: Grimms Institut (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 10960

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Na samome kraju sveobuhvatne edukacije o web marketingu, kroz teorijski dio i praktičan rad, polaznicima nudimo završni seminar „Web project management“ koji obuhvaća sva znanja i vještine koje su naučili na prethodnih 9 dvodnevnih seminara (predmeta).

Ovaj će se seminar bazirati na stvarnim iskustvima iz prakse, a polaznici će s predavačem prolaziti kroz razne scenarije project managementa te izraditi svoj vlastiti, prema vlastitim potrebama, željama i ciljevima. Upravljanje projektima obuhvatit će sve organizacijske sposobnosti i tehnike, koje su usmjerene ka ostvarivanju Vašeg projekta.
Web project management moguće je pohađati i kao zaseban seminar u trajanju od dva dana (10 školskih sati) gdje ćete, neovisno o tome koje iskustvo imate, naučiti objediniti svoje znanje o internetskom marketingu te izraditi vlastitu strategiju poslovanja.

Sadržaj dvodnevnog seminara

 • koje su faze u web project managmentu
 • kako prikupiti i analizirati zahtjeveza koju svrhu izrađujemo web stranicu
 • što su odlike dobrog dizajna
 • kako izraditi mockup
 • kako napisati i definirati sadržaj
 • koju tehnologiju i platformu odabrati
 • kako odabrati modularan CMS sustav i zašto nam je on bitan
 • kako nastaje i što je projektna dokumentacija
 • kako izgleda korisnički put u procesu odlučivanja na internetu
 • kada uključiti digitalni marketing u web project managmentu
 • što koristiti i u kojem trenutku od usluga digitalnog marketinga
 • koji budžet i u kojem trenutku odrediti za svaku od usluga 
 • prezentacija projekata

Predavač

Hrvoje Galić završio je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Po stjecanju titule magistra informatike, zapošljava se na radnom mjestu web developera sa zadacima usmjernim na razvoj web stranica, poboljšanje UX, analiziranje podataka te radu na web aplikaciji koja se sa zadacima usmjernim na razvoj web stranica, poboljšanje UX, analiziranje podataka te radu na web aplikaciji koja se bavim poslovnim izvješćivanjem.
Nakon iskustva s razvojem i projektiranjem web aplikacija, prelazi u digitalnu agenciju Arbona d.o.o na poziciju Key Account Manager-a, gdje radi na zadacima koji su povezani s Google Analytics-om i SEO-om. Tijekom svojeg rada stekao je Google Analytics i Google AdWords certifikate. Redoviti je predavač na Web Marketing Akademiji (WMA).

Prije registracije, možete birati vrijeme, mjesto ili trajanje ovog događaja:

Ulaznica za Web project management ## Kotizacija za Web project management ## Karta za Web project management ## Prijava za Web project management ## Prijavi se za Web project management ## Registracija za Web project management ## Registriraj se za Web project management ## Kupi ulaznicu za Web project management ## Kupi kotizaciju za Web project management ## Kupi kartu za Web project management ## Kupiti ulaznice za Web project management ## Kupiti kotizacije za Web project management ## Kupiti karte za za Web project management ## Plaćanje ulaza za Web project management ## Slobodan ulaz za Web project management ## Naplata ulaza za Web project management ## Blagajna za Web project management ## Ponuda za Web project management