Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web::Strategija

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Web::Strategija je konferencija o webu (internetu) s generalnim temama:

  • web-poslovanje
  • web-oglašavanje
  • web-tehnologija

Najutjecajniji i najkvalitetniji web-stručnjaci i web-stratezi predavači su na Web::Strategijama na kojima sudionici traže "up to the minute" teme iz dinamičnog svijeta internetskog marketinga koji je vičan promjenama iz dana u dan.

Mjesto na kojemu se udružuju najnaprednija znanja, poznati stručnjaci, ljudi s kojima dijelimo ista mišljenja i ideje, zabava, upoznavanje i otkrivanje - to jest Web::Strategija.

Slovenija, Austrija, Njemačka, Slovačka, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, ... zemlje su iz kojih dolaze sudionici željni dobrih poslovnih ideja, pametnih preporuka i konkretnih koraka s kojima se dolazi do željenog cilja kroz evaluacije predavača, često nagrađivanih titulama TOP5 predavača na konferencijama poput ove.

Domaće snage stručnjaka i specijalista za internetski marketing fragmentirano se udružuju u velikom broju kako bi svoja najnovija znanja i najkonkretnije praktične primjere, implementacijom bogatog "know-how" znanja, prenijeli na sudionike čija je želja upoznati, spoznati, ali i raspoznati.

Službeni jezik Web::Strategije je hrvatski jezik, a dio predavanja je na engleskom ili regionalnim jezicima.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.