Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Specijalist u javnoj nabavi- certificirani program izobrazbe- 5 dana

Specijalist u javnoj nabavi- certificirani program izobrazbe- 5 dana

Organizator: INFO-PULS edukacija

Broj pregledavanja: 3182

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Zašto specijalistički program izobrazbe u području javne nabave u suradnji sa Info-Puls-om?

Odlikujemo se sa kvalitetnim predavačima jer želimo postići visoku prolaznost kod ispita u području javne nabave za dobivanje certifikata  te poznavanjem problematike njezine provedbe i kod EU projekata.

Jeste li znali da je javna nabava jedan od ključnih elemenata u provedbi  EU projekata budući da se načela javne nabave moraju poznavati i poštivati ukoliko su projekti financirani sredstvima iz EU fondova?  S obzirom na dosadašnje iskustvo RH kod provedbe velikih ali i manjih projekata   nepoznavanje u postupcima javne nabave često dovode u problem i cijeli projekt koji je već prihvaćen i odobren te u procesu svoje provedbe?

CILJ:   Želimo korisnicima s projektima sufinanciranim iz EU fondova pomoći u razumijevanju i u konačnici učinkovitim upravljanjem procesima javna nabave

KOME JE PROGRAM NAMJENJEN/CILJNE SKUPINE: javne i privatne organizacije; organizacije tj. institucije sa projektima sufinanciranim iz  EU fondova, potporne organizacije i dr.

DODATNO: Za prijave 3 i više osoba iz iste organizacije/institucije/tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE – detaljnije na linku registracije

VRIJEME: od ponedjeljka od petka (11.-15. Svibnja 2015.) u trajanju od 50 šk.sati.

MJESTO:  Centar Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d, Zagreb

 

NAČIN IZOBRAZBE:  Predavanja uz Power point prezentaciju; Praktične vježbe; Primjeri iz prakse

MATERIJALI:  Priručnik od prezentacija predavača i materijali za vježbe, olovka, blok

DODATNO (ali ne manje bitno): osigurana OKRJEPA,  RUČAK i PARKING

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.