Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Vještina modeliranja realnosti

Vještina modeliranja realnosti

Organizator: Revivir

Broj pregledavanja: 1628

Kategorije: Osobni razvoj

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kvaliteta življenja ovisi o tome iz koje zone ili stanja svijesti djelujemo. U principu je vrlo jednostavno  – ili smo u zoni preživljavanja ili u zoni kreacije. Kako se učinkovito iz jedne prebaciti u drugu, u teoriji i (još važnije) u praksi, donosi radionica Vještina modeliranja realnosti.  

Sve što je potrebno da bi ostvarili trajnu, mjerljivu i značajnu promjenu je adekvatno stanje svijesti (uključuje  jaku i čistu namjeru i poticajnu, inspiracijsku emociju) i povjerenje u životnu silu točnije ugodu u nepoznatom, novom, mogućem.  

Kreiranje je u našoj prirodi i to stalno činimo bili toga svjesni ili ne, a kvaliteta iskreiranog  ovisi o konstruktivnoj ili destruktivnoj strukturi programiranih i memoriranih osjećaja, navika i iskustava iz prošlosti. Evo primjera kreacije: započnemo li s emocionalnim obrascem kojim dominira tuga, potaknut ćemo iste takve misli (nemoguće je osjećati se tužno, a imati sretne misli!). Misli će usmjeriti odluke i konkretne akcije odnosno ponašanje koje nas neizbježno vodi ka životnim iskustvima u kojima se osjećamo jednako kao i u poziciji iz koje smo krenuli – tužno. 

Kakva bi tek bila svjesna manifestacija iz pozicije neograničene inspiracije?!
Iskoristite prirodni dar i ovladajte vještinom modeliranja realnosti! Recentna neuroznanstvena istraživanja i razumijevanje zakonitosti funkcioniranja uma daju informaciju o tome ŠTO  učiniti, ali KAKO naučeno prakticirati i podići energetski nivo, tek trebate naučiti.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.